Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    ΜΕΛΙΣΣΑ 500gr. - (ΦΙΟΓΚΑΚΙ)

    Φιογκάκια της εταιρίας Melissa, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας! Χάρη στο ιδιαίτερο σχήμα τους, αφενός κρατούν τέλεια τις πλούσιες σάλτσες, π.χ. από ντομάτα ή τυρί, και αφετέρου ξαφνιάζουν τον ουρανίσκο, φέρνοντάς τον σε επαφή με δύο διαφορετικές υφές στο ίδιο ζυμαρικό! Χρησιμοποίηστε τα ελεύθερα και σε κρύες σαλάτες, για παράδειγμα με τυρί, ζαμπόν, ψιλοκομμένη πιπεριά και ντρέσινγκ από μαγιονέζα και μουστάρδα και σε κάθε πιάτο που θέλετε να «τιμήσουν» τα παιδιά, καθώς το σχήμα τους αποδεικνύεται πολύ θελκτικό γιαυτά.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.217.8493
    Κωδικός Κατασκευαστή: 5201193109302
    Ανάλυση Τιμής: 2.26 € / Κιλό
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €1,27
    €1,08
    i h

    Συσκευασία 500 γραμμαρίων. 


    Τρόπος Παρασκευής

    Το νερό πρέπει να κοχλάζει έντονα πριν ρίξετε τα  ζυμαρικά. Λίγο πριν βράσει, προσθέτετε αλάτι, κατά προτίμηση χοντρό. Στα  5 λίτρα, υπολογίζετε 1 κουταλιά. Βράζετε τα ζυμαρικά σε δυνατή φωτιά,  με ανοιχτή κατσαρόλα ανακατεύοντάς τα πότε-πότε για να μην κολλήσουν  μεταξύ τους. Ανάλογα με το μέγεθος, το σχήμα και το πάχος τους, τα  διάφορα είδη ζυμαρικών έχουν διαφορετικούς χρόνους βρασμού.  Για να μη λασπώσουν ακολουθούμε το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία.

    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 15
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος