Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    SPIRA SPIRALETTE ΦΙΔΑΚΙ (2+1 ΔΩΡΟ)

    Τα εντομοαπωθητικά & εντομοκτόνα προϊόντα Spira αποτελούν εγγυημένη, πρακτική & οικονομική λύση για σίγουρη και αποτελεσματική προστασία των οικιακών και επαγγελματικών χώρων από τα ενοχλητικά έντομα (κουνούπια, σκνίπες, μύγες, κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, τσιμπούρια κ.α.) Τα εντομοαπωθητικά προϊόντα (σπείρες, ταμπλέτες και υγρά) παράγονται στην Ιταλία, από το Group εταιριών ZOBELE, που κατέχει παγκοσμίως ηγετική θέση στη παραγωγή εντομοαπωθητικών προϊόντων, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στον συγκεκριμένο τομέα. Τα νέα εντομοκτόνα sprays της σειράς, παράγονται & συσκευάζονται στην Ελλάδα.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.222.7682
    Κωδικός Κατασκευαστή: 5203583001715
    Ανάλυση Τιμής: 0.1 € /Τεμάχιο
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €3,50
    €2,98
    i h
    Τα εντομοκτόνα της σειράς παράγονται & συσκευάζονται στην Ελλάδα.
    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 1
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος