Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    ΤΕΧΝΗ ΑΛΥΠΙΑΣ ΕΡΥΘΡΟ ΞΗΡΟ 750ml (CABERNET SAUVIGNON, ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ)

    Το χρώμα είναι βαθύ με αρώματα κερασιών, δαμάσκηνων, βανίλιας και κακάο να κυριαρχούν. Πληθωρικό και κομψό στο στόμα, με διακριτική την παρουσία της δρυός, στρογγυλεμένες τανίνες και ευχάριστη βουτυράτη επίγευση. Διαθέτει δομή που το βοηθάει να εξελιχθεί για μερικά χρόνια από τον τρύγο, αποκτώντας ακόμα πιο πολύπλοκο χαρακτήρα. Ιδανικό για γιορτινά τραπέζια με όλους τους συγγενείς και φίλους.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.222.7487
    Κωδικός Κατασκευαστή: 837048004727
    Ανάλυση Τιμής: 19.71 € /Λίτρο
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €17,66
    €14,78
    i h

    Alipias  ερυθρός, με σταφύλια Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο και Merlot σε μια  ποικιλιακή σύνθεση του κρασιού όπου οινοποιούνται ξεχωριστά και το χαρμάνι ωριμάζει τουλάχιστον έναν χρόνο σε δρύινα βαρέλια γαλλικής προέλευσης.

    Παράγεται με την κλασσική ερυθρή οινοποίηση. Το κρασί  έχει σκούρο πορφυρό χρώμα. Στο πολύπλοκο και όμορφα εξελιγμένο μπουκέτο κυριαρχούν τα κεράσια και τα δαμάσκηνα, μετά εμφανίζεται η βανίλια, το πιπέρι. Στο στόμα είναι πλούσιο, μεστό και σαρκώδες, με τανίνες μαλακωμένες και καλή δομή. 

    Ένα κρασί με γοητευτικό χαρακτήρα που προτείνεται για μακρόχρονη παλαίωση.

    Ποικιλία: Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο

    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 12
    Ποσότητα 750ml
    Τύπος Ξηρό
    Ποικιλίες Αγιωργίτικο
    Τύπος Κρασιού Κοκκινό Κρασιά
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος