Μακαρόνια της εταιρίας Αβεζ, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!
Συσκευασία 500 γραμμαρίων.
Τρόπος Παρασκευής
Το νερό πρέπει να κοχλάζει έντονα πριν ρίξετε τα ζυμαρικά. Λίγο πριν βράσει, προσθέτετε αλάτι, κατά προτίμηση χοντρό. Στα 5 λίτρα, υπολογίζετε 1 κουταλιά. Βράζετε τα ζυμαρικά σε δυνατή φωτιά, με ανοιχτή κατσαρόλα ανακατεύοντάς τα πότε-πότε για να μην κολλήσουν μεταξύ τους. Ανάλογα με το μέγεθος, το σχήμα και το πάχος τους, τα διάφορα είδη ζυμαρικών έχουν διαφορετικούς χρόνους βρασμού. Για να μη λασπώσουν λοιπόν, ακολουθούμε το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία.