Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    AIM WHITE SYSTEM 75ml - (ENAMEL)

    Οδοντόκρεμα της AIM με λευκαντική δράση, η οποία περιέχει ειδικά συστατικά που εξαλείφουν τα υπολείμματα τροφής και αντιμετωπίζουν τις δυσχρωμίες και τις κηλίδες των δοντιών.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.223.2465
    Κωδικός Κατασκευαστή: 8712561360432
    Ανάλυση Τιμής: 25.99 € /Λίτρο
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €2,19
    €1,87
    i h
    Με το  ενεργό σύστημα της AIM White System αλλά με τροποποιημένη σύνθεση, η νέα  ΑΙΜ White System Enamel δίνει έμφαση στο γεγονός ότι η λευκαντική  οδοντόκρεμα μπορεί να προσφέρει και επανόρθωση του σμάλτου,η σύνθεσή της  με Φθόριο, Ασβέστιο και White ActivatorΤΜ, αφαιρεί αποτελεσματικά  χρωματικούς λεκέδες από την επιφάνεια των δοντιών και συμβάλλει στην  επανόρθωση του σμάλτου, αφήνοντας τα δόντια σας σταδιακά λευκότερα και  το χαμόγελο πιο αστραφτερό.

    Η σύνθεση της AIM White System Enamel με φθόριο, ασβέστιο και White Activator αφαιρεί αποτελεσματικά τους χρωματικούς λεκέδες από την επιφάνεια των δοντιών.


    ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

    Calcium carbonate, Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Sodium Monofluorophosphate, Perlite, Cellulose Gum, Benzyl alcohol, Trisodium phosphate, Sodium Saccharin, Propylene glycol, Glycerin, CI 73360, CI 74160, CI 77891

    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 24
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος