Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    ALFA ΠΙΤΑ TORTILLA ΚΛΑΣΙΚΗ 6τμχ 370gr

    Κλασική τορτίγια για όλα τα γούστα και όλες τις προτιμήσεις! Με εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο στη συσκευασία της για να διατηρούνται οι τορτίγιες σας πάντα φρέσκιες ακόμα και μετά το άνοιγμα!
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.222.7860
    Κωδικός Κατασκευαστή: 5208056061012
    Ανάλυση Τιμής: 0.91 € /Κιλό
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €2,34
    €2,02
    i h

    Συστατικά

    Αλεύρι  σίτου 60%, νερό, φοινικόλιπος, σταθεροποιητές: (γλυκερόλη, κόμμι  γκουάρ, ξανθανικό κόμμι), γλυκόζη σίτου, διογκωτικά: (διφωσφορικά άλατα,  ανθρακικά άλατα νατρίου), γαλακτωματοποιητής: μονο- και δι-γλυκερίδια  των λιπαρών οξέων, ζάχαρη, μαγειρικό αλάτι, συντηρητικά: (προπιονικό  ασβέστιο, σορβικό κάλιο), ρυθμιστές οξύτητας: (μηλικό οξύ, κιτρικό οξύ),  βελτιωτικό αλεύρων: L-κυστεΐνη μη ζωικής προέλευσης. Παράγεται σε  εργοστάσιο που χρησιμοποιεί γάλα.

    Σημείωση

    Διατηρείται  σε μέρος δροσερό και ξηρό (προστατευμένο από τις μεταβολές της  θερμότητας και της θερμοκρασίας). Μετά το άνοιγμα τοποθετήστε το  αχρησιμοποίητο προϊόν στο ψυγείο και καταναλώστε το μέσα σε 4 ημέρες.

    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 1
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος