Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ - ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ 500gr

    Τα προϊόντα της σειράς Creta Farms Εν Ελλάδι Νοστιμιές προετοιμάζονται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και εκλεκτά κομμάτια κρέατος ανώτερης ποιότητας. Χάρη στη μέθοδο της βαθιάς κατάψυξης επιτυγχάνεται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής χωρίς την παρουσία συντηρητικών διατηρώντας παράλληλα αναλλοίωτη τη θρεπτική αξία και νοστιμιά τους. Έτσι συνδυάζουν απαράμιλλη ποιότητα και λατρεμένες, σπιτικές γεύσεις για να πρωταγωνιστεί στο πιάτο των καταναλωτών μόνο το καλύτερο εξοικονομώντας τους χρόνο και χρήματα με τη σιγουριά πως επιλέγουν για το καθημερινό τους πιάτο ότι πιο νόστιμο και αγνό, πάντα με την εγγύηση Creta Farms. Επιλέξτε την σειρά <<Εν Ελλάδι Νοστιμιές>> και ξεχάστε ότι ξέρατε για τα κατεψυγμένα προϊόντα . Οι κοτομπουκιές, τα κεφτεδάκια, τα μπιφτέκια και τα υπόλοιπα κρεατοσκευάσματα της Creta Farms, αποτελούν την λύση για μια ισορροπημένη διατροφή για εσάς και τους αγαπημένους σας, καθώς μέσα σε λίγα λεπτά έχετε στο πιάτο σας πεντανόστιμους σπιτικούς μεζέδες.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.222.6226
    Κωδικός Κατασκευαστή: 5202575004222
    Ανάλυση Τιμής: 9.69 € /Κιλό
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €6,20
    €5,47
    i h

    Συστατικά

    Σουτζουκάκι (77%), κρέας χοιρινό (80%), φρυγανιά (αλεύρι σίτου - σίκαλης - βύνης, υγρή ζύμη αρτοποιίας, ζάχαρη, αλάτι, δεξτρόζη, προζύμι φύτρου σίτου, βελτιωτικό αλεύρου: ασκορβικό οξύ), ντομάτα, αβγό πλήρες παστεριωμένο, καρυκεύματα, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (2%), μαγειρικό αλάτι, πλήρες γάλα σε σκόνη,  ξίδι, σταθεροποιητές: δι και πολυ - φωσφορικά άλατα, ηλιέλαιο. Υλικά  σάλτσας: ντομάτες σε κύβους, κρεμμύδι σε κύβους, ντοματοπολτός, αλάτι,  καρυκεύματα, ζάχαρη, εκχύλισμα μαγιάς. Περιέχει ίχνη από θειώδη. Μπορεί να περιέχει ίχνη από σόγια, σέλινο, σινάπι, ξηρούς καρπούς και αραχίδες (αράπικα φιστίκια).

    Συμβουλές για αλλεργίες

    Για τα αλλεργιογόνα, δείτε τα συστατικά με τα έντονα γράμματα.

    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 6
    Ποσότητα 500gr
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος