Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    FLORA SOFT ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ 225g

    Το Flora Soft με Βούτυρο 225g αποτελείται από 100% φυσικά συστατικά, και βιταμίνες Α, D & E. Έχει πλούσια, βουτυρένια γεύση. Δεν περιέχει συντηρητικά. Είναι ιδανικό για επάλειψη, κατάλληλο επίσης για μαγειρική και ζαχαροπλαστική χρήση. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Φοινικέλαιο, νερό, κραμβέλαιο, ΒΟΥΤΥΡΟ 10%, ΒΟΥΤΥΡΟΓΑΛΑ, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ηλιελαίου), μέσο οξίνισης (γαλακτικό οξύ), φυσικές αρωματικές ύλες, βιταμίνες A και D.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.222.8640
    Κωδικός Κατασκευαστή: 5208069002507
    Ανάλυση Τιμής: 11.75 € / Κιλό
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €3,05
    €2,64
    i h

    Συστατικά

    Φυτικά έλαια και φυτικά λίπη, νερό, βούτυρο γάλακτος (3,0%), γαλακτωματοποιητές (λεκιθίνη και μονο-δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων, σκόνη, βούτυρο γάλακτος,  αλάτι (0,2%), συντηρητικό (σορβικό κάλιο), μέσο οξίνισης (κιτρικό οξύ),  χρωστική (β-καροτένιο), αρωματικές ύλες, βιταμίνες Α και D.

    Οι αλλεργιογόνοι παράγοντες επισημαίνονται με έντονους χαρακτήρες.

    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 8
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος