Συστατικά
Άμυλο αραβοσίτου , Αρωματικές ύλες (βανιλινη), χρωστικές: β-καροτένιο, Ριβοφλαβίνη.
Θα χρειαστείτε 660 ml(3 1/4 φλιτζ. τσαγιού) ΓΑΛΑ και 45 γραμμ. (4-5 κοφτές κουτ. σούπας) ζάχαρη.
Οδηγίες Χρήσης
1. Από το ΓΑΛΑ παίρνετε μισό φλιτζάνι, προσθέτετε το Άνθος αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ και τη Ζάχαρη και ανακατεύετε. Βάζετε το υπόλοιπο ΓΑΛΑ να βράσει.
2 . Μόλις βράσει το κατεβάζετε από τη φωτιά και ρίχνετε το περιεχόμενό του φλιτζανιού ανακατεύοντας συνεχώς.
3. Βάζετε πάλι την κατσαρόλα στη φωτιά, ανακατεύοντας καλά και περιμένετε να πάρει μια βράση ακόμα.
4 . Σερβίρετε την κρέμα σε 7 μπολ ή πιάτα αφού τα ξεπλύνετε με κρύο νερό για να ξεφορμάρεται εύκολα η κρέμα. Η κρέμα προσφέρεται κρύα ή ζεστή.