Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    MONSTER ENERGY DRINK 500ml - (ULTRA PARADISE) (ZERO SUGAR)

    Kiwi Lime με μια νότα αγγουριού
    Ultra Paradise
    Aγνές, αναζωογονητικές, νησιώτικες γεύσεις. Ο Παράδεισος είναι όπου μπορείτε να τον βρείτε!
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.223.0842
    Κωδικός Κατασκευαστή: 5060751214342
    Ανάλυση Τιμής: 2.56 € /Λίτρο
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €1,42
    €1,28
    i h

    Επειδή τα ενεργειακά ποτά είναι μια σχετικά νέα  κατηγορία ποτών, μερικοί άνθρωποι μπορεί να μην κατανοούν τα συστατικά  τους. Γεγονός που οδηγεί σε εσφαλμένες αντιλήψεις σχετικά με τα  ενεργειακά ποτά. Τα μη ενημερωμένα άτομα μπορεί να έχουν την άποψη ότι  τα ενεργειακά ποτά είναι «γεμάτα με καφεΐνη και ζάχαρη». Όλα τα προϊόντα  Monster Energy έχουν σχεδιαστεί βάση αυστηρών κανόνων food safety. Τα  τελευταία 18 χρόνια, πάνω από 22 δισεκατομμύρια κουτιά Monster Energy  έχουν καταναλωθεί με ασφάλεια σε όλο τον κόσμο. Οι παρακάτω πληροφορίες  θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις ορισμένα από τα συστατικά του Monster  Energy και πώς μπορούν να λειτουργήσουν στον οργανισμό.

    ΚΑΦΕΪΝΗ  

    Η καφεΐνη καταναλώνεται με ασφάλεια εδώ και εκατοντάδες χρόνια, σε εκατοντάδες χώρες από δισεκατομμύρια ανθρώπους.

    Η καφεΐνη είναι ένα από τα πιο μελετημένα συστατικά  στην αγορά τροφίμων. Ο εγκέφαλος παράγει χημικές ουσίες που επηρεάζουν  το σώμα. Μία από αυτές τις χημικές ουσίες μας επιβραδύνει και βοηθά στη  χαλάρωση του σώματος. Η καφεΐνη εμποδίζει ορισμένες από αυτές τις  χημικές ουσίες να επιβραδύνουν τον εγκέφαλό μας και οι μελέτες δείχνουν  ότι η καφεΐνη μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη φυσική αντοχή, εγρήγορση,  αυξημένη εστίαση και βελτιωμένο χρόνο αντίδρασης.

    ΤΑΥΡΙΝΗ

    Η ταυρίνη βρίσκεται φυσικά στο ανθρώπινο σώμα και είναι συστατικό της βρεφικής formula.

    Η ταυρίνη είναι απαραίτητη για τη λειτουργία των  σκελετικών μυών και μπορεί να αυξήσει τη φυσική αντοχή. Η ταυρίνη βοηθά  επίσης στην προστασία της καρδιάς από την υπερένταση ρυθμίζοντας το  ασβέστιο. Η ταυρίνη δεν είναι διεγερτικό! Στην Ιαπωνία, η ταυρίνη  χορηγείται σε ασθενείς μετά από εγχείρηση καρδιάς για να βοηθήσει στην  ανάρρωση και συνταγογραφείται σε πολλούς ασθενείς με ανησυχίες για την  υγεία της καρδιάς.

    ΙΝΟΣΙΤΟΛΗ

    Η ινοσιτόλη βρίσκεται σε πολλά φρούτα, φασόλια, δημητριακά και ξηρούς καρπούς.

    Παράγεται επίσης στον οργανισμό. Η ινοσιτόλη βοηθά στην  αποτελεσματική επεξεργασία των θρεπτικών συστατικών στη μετατροπή της  ενέργειας.

    ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ Β

    Οι βιταμίνες Β βοηθούν το σώμα να παράγει ενέργεια από  τα τρόφιμα και βρίσκονται σε φυσικές τροφές όπως τα κρέατα, τα αυγά, τα  ψάρια, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα φυλλώδη λαχανικά.

    Οι βιταμίνες Β βοηθούν το σώμα να παράγει ενέργεια από  τα τρόφιμα και βρίσκονται σε φυσικές τροφές όπως τα κρέατα, τα αυγά, τα  ψάρια, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα φυλλώδη λαχανικά.

    L-ΚΑΡΝΙΤΙΝΗ

    Η L-καρνιτίνη είναι μια σημαντική ένωση που βρίσκεται φυσικά στο σώμα, καθώς και σε πολλά παρασκευάσματα για βρέφη.

    Παίζει ρόλο στην παραγωγή ενέργειας μεταφέροντας λιπαρά οξέα στα κύτταρα.

    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 12
    Χωρίς Ζάχαρη Ναι
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος