Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    THE BRIDGE ΒΙΟ ΡΟΦΗΜΑ ΣΟΓΙΑΣ ΦΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ 1L

    Βιολογικό ρόφημα σόγιας φυσικό από την Bridge. Ιδανικό για τα δημητριακά σας, τα smoothies σας ή σκέτο ως ένα γευστικό ρόφημα. Περιέχει νερό πηγής χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς λακτόζη και γλουτένη. 100% βιολογικό και vegan.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.222.9130
    Κωδικός Κατασκευαστή: 13183
    Ανάλυση Τιμής: 1.86 € /Λίτρο
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €2,20
    €1,86
    i h

    Φυτικό ρόφημα σόγιας της εταιρείας The Bridge, το οποίο είναι το  περισσότερο διαδεδομένο φυτικής προελεύσεως ρόφημα. Είναι πολύ καλή πηγή  φυτικών πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας, βιταμινών του συμπλέγματος  Β, αλλά και ισοφλαβόνων. Έχει λιγότερη χοληστερόλη από τα ζωικά γάλατα.  Δεν περιέχει λακτόζη, γεγονός που το καθιστά δημοφιλές σε άτομα που  πάσχουν από τέτοιου είδους δυσανεξία. Είναι, επίσης, καλή επιλογή για  όσους είναι αλλεργικοί στην πρωτεΐνη ορού γάλακτος και, τέλος, είναι  κατάλληλο για φυτοφάγους. Η ιδιαίτερη γεύση του, λόγω των  φυτοοιστρογόνων (ισοφλαβόνες) που περιέχει, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά  τις γυναίκες, σχετικά με τις ορμόνες τους. Μεγάλη κατανάλωση ενδέχεται  να αυξήσει την πιθανότητα εμφάνισης προβλήματος του θυρεοειδούς αδένα.  Μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητα συμπτώματα αν καταναλωθεί από άτομα που  πάσχουν από σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.

    Πρόκειται για προϊόν  πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, όπου δεν έχει γίνει η χρήση  φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους.

    Στο προϊόν δεν έχει γίνει προσθήκη πρόσθετων σακχάρων.

    100% φυτικής προέλευσης.

    Συστατικά: νερό, αποφλοιωμένη σόγια βιολογικής καλλιέργειας ιταλικής προέλευσης (8%), θαλασσινό αλάτι.

    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 1
    Χωρίς Ζάχαρη Ναι
    VEGAN Ναι
    Χωρίς Λακτόζη Ναι
    Χωρίς Γλουτένη Ναι
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος