Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    PALIRIA ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ & ΝΤΟΜΑΤΑΣ 200g

    Οι γίγαντες γιαχνί αποτελούν μια από τις εθνικές μας γεύσεις που δεν λείπουν σχεδόν ποτέ από το παραδοσιακό ελληνικό τραπέζι! Άλλοτε ως ορεκτικό κι άλλοτε ως κυρίως πιάτο, βάζουν συνήθως τις μαγείρισσες σε έναν γευστικό ανταγωνισμό για το ποια θα τους πετύχει καλύτερα! Στην κουζίνα της Paliria οι γίγαντες γιαχνί έχουν την… τιμητική τους, καθώς οι έμπειρες σεφ γνωρίζουν όλα τα μυστικά της επιτυχίας τους! Διαλέγουν προσεκτικά βουτυράτα φασόλια γίγαντες και τα σιγομαγειρεύουν μέχρι να δέσει η ευωδιαστή σάλτσα τους από ψιλοκομμένες τομάτες, κρεμμύδια, άνηθο και μαϊντανό. Έτσι οι γίγαντες γιαχνί γίνονται ένα απλό, αλλά πραγματικά λαχταριστό πιάτο εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης που, με τη φροντίδα της Paliria, ενθουσιάζει τους Έλληνες και ξένους καταναλωτές. Κάποιοι τους συνοδεύουν με λίγο χωριάτικο λουκάνικο, άλλοι με μαύρες, ελιές και μπόλικη φέτα, ενώ θεωρούνται ιδανικός μεζές για παγωμένη μπυρίτσα -το καλοκαίρι- ή ρακή – όλο το χρόνο.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.223.3544
    Κωδικός Κατασκευαστή: ΠΑΛ2424
    Ανάλυση Τιμής: 11.44 € /Κιλό
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €2,14
    €1,84
    i h

    Συστατικά

    Φασόλια γίγαντες (μαγειρεμένα) (νερό, φασόλια, αντιοξειδωτικό:  πυροθειώδες κάλιο) 62,5 %, σάλτσα κρεμμυδιού και τομάτας 30% [κρεμμύδια,  τοματοπολτός τριπλής συμπύκνωσης, νερό, αποφλοιωμένες τομάτες  (αποφλοιωμένες τομάτες, συμπυκνωμένος χυμός τομάτας, ρυθμιστής οξύτητας:  κιτρικό οξύ) σογιέλαιο, αλάτι, άνηθος, ζάχαρη, μαϊντανός, κόκκινο  πιπέρι, μαύρο πιπέρι, εκχύλισμα πάπρικας], σογιέλαιο.                   

    Εκτέλεση                    

    Το προϊόν είναι έτοιμο προς σερβίρισμα.

    Διατηρείται σε δροσερό και σκιερό μέρος.

    Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 3 ημερών.

                            


    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 12
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος