Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    PALIRIA SPICY ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ 200gr

    Τα Spicy μαυρομάτικα φασόλια με κόκκινες πιπεριές και dressing ξυδιού της νέας σειράς Paliria ON YOUR SIDE, αποτελούν ένα υγιεινό και θρεπτικό γεύμα, με βάση τα μαυρομάτικα φασόλια!
    Περιέχει πιρουνάκι.
    Εκτέλεση
    Το προϊόν είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
    Διατηρείται σε δροσερό και σκιερό μέρος.
    Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 3 ημερών.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.222.9730
    Κωδικός Κατασκευαστή: ΠΑΛ2504
    Ανάλυση Τιμής: 10.25 € / Κιλό
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €2,59
    €2,32
    i h

    Τα φασόλια μαυρομάτικα έχουν συνδεθεί με παραδοσιακές γιαχνί και  κοκκινιστές συνταγές «της γιαγιάς». Εδώ όμως, στη νέα σειρά έτοιμων  γευμάτων Paliria ON YOUR SIDE, έρχονται ως ένα ελαφρύ και πολύ νόστιμο  θρεπτικό γεύμα, που είναι δίπλα μας όποτε το χρειαζόμαστε!

    Για τη συνταγή αυτή, τα προσεχτικά διαλεγμένα, μαυρομάτικα φασόλια,  είναι ιδανικά βρασμένα και συνδυάζονται υπέροχα με την χαρακτηριστική  γεύση του καλαμποκιού, της κόκκινης πιπεριάς, του φρέσκου κρεμμυδιού και  του ψιλοκομμένου μαϊντανού! Όλα αυτά μαζί με το spicy dressing ξυδιού,  απογειώνουν αυτό το υγιεινό γεύμα που μπορούμε να απολαύσουμε, ζεστό ή  κρύο, εύκολα και γρήγορα όπου και αν βρισκόμαστε!

    Συστατικά

    41,4 % φασόλια μαυρομάτικα μαγειρεμένα (νερό, φασόλια μαυρομάτικα),  κόκκινες πιπεριές, καλαμπόκι, κρεμμύδι χλωρό, μαϊντανός, κόκκινο πιπέρι,  κάρυ, κόκκινο ξύδι, λευκό ξύδι, νερό, ηλιέλαιο, αλάτι, μουστάρδα,  sugar, hot sauce, chili pepper, σκόρδο



    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 12
    VEGAN Ναι
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος