Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    ΑΓΡΟΚΗΠΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ 500g

    Παντζάρι στον ατμό "Αγρόκηπος Χαλβατζή" από την γη της Μακεδονίας. Έτοιμο, καθαρισμένο για να δημιουργήσετε ό,τι βάλει ο νους σας και η όρεξή σας. Το παντζάρι στον ατμό Αγρόκηπος Χαλβατζής είναι τόσο νόστιμο και τόσο υγιεινό όσo το φρέσκο! Η συσκευασία του είναι εύχρηστη, η φύλαξή του πανεύκολη και η τιμή του πολύ φιλική. Το παντζάρι ή αλλιώς κοκκινογούλι είναι βολβοειδές λαχανικό που αναπτύσσεται στο χώμα. Ως εκ τούτου η σπορά του, η φροντίδα και η συγκομιδή του είναι σημαντικό στοιχείο για την ποιότητά του και τη νοστιμιά του. Τα παντζάρια της Αγρόκηπος Χαλβατζής καλλιεργούνται συλλέγονται και συσκευάζονται, αφού αποστειρωθούν, μόνο στην εποχή τους και σε καμία άλλη περίοδο. Τα οφέλη τους πολλά! Δεν αποκαλούνται τυχαία ως η υπερτροφή του 21ου αιώνα.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.222.9980
    Κωδικός Κατασκευαστή: 5202658199715
    Ανάλυση Τιμής: 3.07 € /Κιλό
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €1,99
    €1,74
    i h
    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 1
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος