Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    ΒΟΤΚΑ ERISTOFF 700ml

    Το μυστικό της βότκα Eristoff βρίσκεται στο λεπτό συνδυασμό του καλαμποκιού, της σίκαλης, του κριθαριού και του σιταριού που τη συνθέτουν. Μετά από 3 αποστάξεις, αποκτούμε τελικά ένα εκλεπτυσμένο αλκοόλ, καθαρό και ισορροπημένο.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.222.6641
    Κωδικός Κατασκευαστή: 7610113016565
    Ανάλυση Τιμής: 22.27 € / Λίτρο
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €18,78
    €15,58
    i h

    Η Eristoff Vodka (air-wrist-off) κατάγεται από τη Γεωργία και δημιουργήθηκε για πρώτη φορά για τον πρίγκιπα Eristavi του Δουκάτου της Racha το 1806.

    Φτιαγμένη από 100% αλκοόλ, η βότκα Eristoff αποστάζεται τριπλά και στη συνέχεια φιλτράρεται με κάρβουνο, μια τεχνική που καθιερώθηκε για πρώτη φορά στη Ρωσία του 18ου αιώνα.

    Το λογότυπο Eristoff ενός λύκου που ουρλιάζει σε μισοφέγγαρο αντιπροσωπεύει το περσικό όνομα για τη Γεωργία, Gorjestan, που σημαίνει  “χώρα του λύκου”. Σήμερα, η Γεωργία εξακολουθεί να φιλοξενεί τον γκρίζο λύκο, ο οποίος εδώ και εκατοντάδες χρόνια αποτελεί μέρος του γεωργιανού πολιτισμού και λαογραφίας.

    Η αρχική γεωργιανή εκδοχή του ρωσικού ονόματος Eristoff ή Eristov ήταν Eristavi. Ο τίτλος σημαίνει «επικεφαλής του έθνους» αλλά μεταφράζεται με μεγαλύτερη ακρίβεια ως «αρχηγός στρατιωτικής δύναμης».  Μέχρι τον 19ο αιώνα, πέντε οικογένειες ευγενών, που η κάθε μία εκπροσωπούσε διαφορετικό μέρος της Γεωργίας, χρησιμοποιούσαν το όνομα  Eristhavi. Ο πρίγκιπας Ivane Eristoff που δημιούργησε για πρώτη φορά τη βότκα Eristoff το 1806 ήταν από τη βορειοδυτική επαρχία της Racha.

    Ένα ορόσημο στην ιστορία της οικογένειας Eristoff και της βότκας Eristoff ήρθε στα τέλη του 19ου αιώνα όταν ο δισέγγονος του Ivane, ο  πρίγκιπας Alexander Constantine Eristoff, μετακόμισε από τη Γεωργία στην  Αγία Πετρούπολη. Ο πρίγκιπας Αλέξανδρος συνέχισε να απολαμβάνει μια διακεκριμένη στρατιωτική καριέρα φτάνοντας τελικά στον βαθμό του  Συνταγματάρχη στην Αυτοκρατορική Φρουρά. Καταχωρημένη ως μία από τις καλύτερες βότκες που κατασκευάζονται με την παραδοσιακή μέθοδο του Τσάρου Νικολάου, της παλαιότερης βότκας που παράγεται στον κόσμο και στη Ρωσία, η εταιρεία παραγωγής αντιστέκεται στη μαζική εμπορία του  προϊόντος της, καθιστώντας το δύσκολο προϊόν προς απόκτηση.

    Μετά τη σοβιετική κατάληψη, οι Έριστοφ αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη Γεωργία, καθώς ήταν πιθανό να σταλούν στη Σιβηρία.

    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 1
    Ποσότητα 700ml
    Είδος Ποτού Βότκα
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος