Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    ΒΟΤΚΑ SMIRNOFF RED 700ml

    H πιο καθαρή και αγνή Vodka αφού η παραγωγή της περιλαμβάνει τρεις αποστάξεις, 10 φιλτραρίσματα και 57 ελέγχους, για να εξασφαλιστεί μέγιστη ποιότητα. Έχει κερδίσει τις περισσότερες διακρίσεις από οποιαδήποτε άλλη vodka στο San Francisco World Spirits Competition και αποτελεί το #1 Premium Spirits Brand στον κόσμο. 10 φιάλες Smirnoff πωλούνται κάθε δευτερόλεπτο σε 130 αγορές παγκοσμίως.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.220.418
    Κωδικός Κατασκευαστή: 5410316944175
    Ανάλυση Τιμής: 24.69 € / Λίτρο
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €18,96
    €16,38
    i h

    Η Smirnoff Red χρονολογείται από το 1864 στη Μόσχα της Ρωσίας και πλέον είναι μια από τις πιο δημοφιλής βότκες σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια vodka τριπλής απόσταξης και δέκα φορές φιλτραρισμένη με στόχο την απόλυτη απαλότητα και διαύγεια. Έντονη, στεγνή, καθαρή με μια νότα από μαύρο πιπέρι και με μακριά επίγευση. Η Smirnoff Red είναι επίσης χωρίς γλουτένη και έχει πιστοποίηση Kosher. Μπορείτε να την απολαύσετε σκέτη, με λίγο πάγο και μια φέτα λεμόνι και φυσικά σε πολλά κοκτέιλ.

    Αλκοολικός βαθμός: 37,5%

    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 1
    Ποσότητα 700ml
    Είδος Ποτού Βότκα
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος