You have no items in your shopping cart.
Καβουρδισμένος, αλεσμένος καφές
Συμβουλές: Φρεσκάδας: Μεταφέρετε τον καφέ σε αεροστεγές, αδιάφανο δοχείο και τοποθετήστε τον στο ψυγείο. Έτσι θα απολαμβάνετε πάντα το άρωμά του αναλλοίωτο.. Απόλαυσης: Φτιάξτε τον σε χαμηλή φωτιά, αλλά μην τον αφήσετε να φτάσει στο σημείο βρασμού για να κρατήσει το πλούσιο καϊμάκι του. Σερβιρίσματος: Μοιράστε πρώτα το καϊμάκι στα φλυτζάνια και μετά γεμίστε με τον υπόλοιπο καφέ.