Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    DOVE ΚΡΕΜΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ LIGHT HYDRATION 250ml

    Έως 24 ώρες ελαφριάς ενυδάτωσης, χωρίς την αίσθηση της λιπαρότητας για όμορφα λαμπερό, αναζωογονημένο και απαλό δέρμα, κάνοντας κάθε στιγμή της περιποίησης του σώματος να μετράει.
    Η One Cream Dove Light Hydrating Care για πρόσωπο, χέρια και σώμα είναι μια ελαφριά και αναζωογονητική κρέμα που απορροφάται άμεσα, και χαρίζει μια έντονη αίσθηση ενυδάτωσης στην επιδερμίδα απ' την κορφή ως τα νύχια.
    Επίσης, είναι εμπλουτισμένη με Ceramide Restoring Serum, ένα μοναδικό συνδυασμό συστατικών που βοηθούν στην παραγωγή των ceramides, τα οποία με τη σειρά τους βοηθούν στην ενδυνάμωση του δερματικού επιδερμικού φραγμού και στη διατήρηση της φυσικής του ενυδάτωσης.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.222.7719
    Κωδικός Κατασκευαστή: 8720181172144
    Ανάλυση Τιμής: 22.15 € /Λίτρο
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €6,35
    €5,22
    i h

    Χρήση

    Προσοχή: Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

    Σύνθεση

    Aqua, Dimethicone, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Caprylic/Capric  Triglyceride, Stearic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, Isohexadecane,  Glycol Stearate, Triethanolamine, Sodium Acrylate/Sodium  Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Glyceryl Stearate, Caprylyl Glycol,  Phenoxyethanol, Cetyl Alcohol, Parfum, Carbomer, Polysorbate 80,  Dimethiconol, Xanthan Gum, Sorbitan Oleate, Stearamide AMP, Benzyl  Alcohol, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 77891.

    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 6
    Προϊόντα Φροντίδας Ενυδατικές Κρέμες
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος