Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    DOVE ΛΟΣΙΟΝ RESTORING COCONUT 250ml

    Κρέμα σώματος Dove, απορροφάται άμεσα και δίνει όλη την απαραίτητη ενυδάτωση αποκαλύπτοντας μεγάλης διάρκειας απαλή και ελαστική επιδερμίδα.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.222.6802
    Κωδικός Κατασκευαστή: 8710908778322
    Ανάλυση Τιμής: 10.76 € /Λίτρο
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €3,85
    €3,25
    i h

    Ξέρετε πώς να αποκτήσετε απαλό δέρμα; Το μυστικό είναι η βαθιά θρέψη, την οποία προσφέρει η Λοσιόν Σώματος Dove Restoring Ritual Coconut. Με γάλα καρύδας, η θρεπτική, μοναδική της σύνθεση είναι αρωματισμένη με πέταλα γιασεμιού για να αισθάνεστε την περιποίηση από την κορφή ως τα νύχια. 

    Με τη μοναδική σύνθεση DeepCare Complex, ένα μίγμα θρεπτικών συστατικών και πολύτιμων ελαίων, απλώνετε στην επιδερμίδα σας τη Λοσιόν Σώματος Dove Restoring Ritual Coconut για βαθιά* θρέψη. Το αποτέλεσμα; Λείο, απαλό δέρμα που φαίνεται και μυρίζει όσο όμορφο το νιώθετε.

    Κατάλληλη για καθημερινή χρήση, προσθέστε την στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του σώματός σας για να αντιμετωπίσετε το ξηρό δέρμα, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα γόνατα και τους αγκώνες, καθώς και σε άλλες περιοχές του σώματος επιρρεπείς σε ξηρότητα. Απολαύστε τώρα αυτή τη μοναδικότητα.

    * Μέσα στην κεράτινη στιβάδα.

    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 1
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος