Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας.
2 φύλλα σφολιάτας Καραγιαννίδης, 700γρ 500 γρ. φέτα 200 γρ. κασέρι, τριμμένο 100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη πιπέρι 3 αβγά, μέτρια + 1 έξτρα για το άλειμμα 50 γρ. γάλα ρίγανη, φρέσκια, για το σερβίρισμα
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190ο C στον αέρα. Σπάμε με τα χέρια μας σε ένα μπολ τη φέτα. Προσθέτουμε το κασέρι, τη γραβιέρα, μπόλικο πιπέρι, τα αυγά και το γάλα. Ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα. Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα ταψί 30?40 εκ. Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας πάνω στη λαδόκολλα. Περιχύνουμε το μείγμα της γέμισης αφήνοντας 2 εκ. κενό στις άκρες τις σφολιάτας. Αλείφουμε με το έξτρα αυγό τις άκρες τις σφολιάτας. Καπακώνουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και πιέζουμε τις άκρες με ένα πιρούνι να κολλήσουν τα φύλλα μεταξύ τους. Αλείφουμε το αυγό πάνω στη δεύτερη σφολιάτα. Ψήνουμε για 20-25 λεπτά μέχρι να χρυσαφίσει η σφολιάτα. Σερβίρουμε με φρέσκια ρίγανη.Πηγή: karagiannidis.com.gr/%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%84%CF%85%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CF%86%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82/