Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    K FOOD ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΚΑΡΥΔΟΨΙΧΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ 300g

    Διατροφικά Στοιχεία Ανά 100 g Ενέργεια 2740kj / 654kcal Λιπαρά 65g κορεσμένα 6,1g Υδατάνθρακες 14g σάκχαρα 2,6g Εδώδιμες ίνες 6,7g Πρωτεϊνες 15g Αλάτι 0g
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: ST000019
    Κωδικός Κατασκευαστή: 714770340913
    Ανάλυση Τιμής: 10.76 € /Κιλό
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €3,61
    €2,56
    i h

    Περιγραφή

    Τα καρύδια  χαρακτηρίζονται σαν μια σούπερ, συμπυκνωμένη τροφή. Είναι από τα λίγα  τρόφιμα τα οποία σε μικρή ποσότητα μας δίνουν πληθώρα ευεργετικών  συστατικών. Πιο συγκεκριμένα, μια μόλις χούφτα καλύπτει ένα σημαντικό  ποσοστό των ημερήσιων αναγκών σε ενέργεια, καλά μονοακόρεστα λιπαρά  οξέα, φυτικές ίνες, βιταμίνες (ιδιαιτέρως το συμπλέγματος Β), μέταλλα  και ευεργετικά αντιοξειδωτικά συστατικά.

    Συστατικά

    Καρυδόψιχα Ουκρανίας. Μπορεί να περιέχει ίχνη από γλουτένη, σπόρους σησαμιού, αραχίδες (αράπικα φιστίκια) και άλλους καρπούς με κέλυφος. Οι αλλεργιογόνες ουσίες εμφανίζονται με έντονους χαρακτήρες

    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 10
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος