Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΖΩΗΦΟΡΟΣ 750ml (SAUVIGNON BLANC, ΑΣΥΡΤΙΚΟ)

    Οίνος Λευκός Ξηρός Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Θεσσαλονίκης Εσοδεία στην κυκλοφορία 2015 Αλκοολικός βαθμός 13% vol Από σταφύλια της ελληνικής ποικιλίας Ασύρτικο και της γαλλικής ποικιλίας Sauvignon Blanc που καλλιεργούνται σε αμπελώνες στη Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης. Προζυμωτική εκχύλιση, ελεγχόμενη αλκοολική ζύμωση με παραμονή στις οινολάσπες του για μερικούς μήνες, κερδίζοντας σε δομή και σώμα.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.222.8801
    Κωδικός Κατασκευαστή: 5200362400219
    Ανάλυση Τιμής: 8.77 € /Λίτρο
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €9,46
    €8,16
    i h

    Χαρακτηριστικά
    Χρώμα λαμπερό λεμονοπράσινο με κίτρινες ανταύγειες. Έντονο μπουκέτο από  αρώματα ώριμων φρούτων. Στόμα ντελικάτο με δροσιστική οξύτητα και  ισορροπημένο τελείωμα. Θερμοκρασία σερβιρίσματος στους 8°C με 10 °C και  σε μικρό ποτήρι σχήματος τουλίπας για νεαρά λευκά κρασιά. Συνοδεύει  ιδανικά ορεκτικά και τα πρώτα πιάτα ενός γεύματος. Συνδυάζεται αρμονικά  με λευκά κρέατα και ψάρια ψημένα στη σχάρα.

    Προδιαγραφές προϊόντων
    Ποσότητα 750ml
    Τύπος Ξηρό
    Ποικιλίες SAUVIGNON BLANC
    Τύπος Κρασιού Λευκά Κρασιά
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος