Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας.
Στη διαδικασία παρασκευής προσέξετε την θερμοκρασία του νερού, καθώς το βραστό νερό είναι κακό για τις κατεχίνες (πολύτιμα συστατικά του τσαγιού). Η ιδανική θερμοκρασία νερού είναι ως 80 βαθμούς. Στη συνέχεια, ρίξτε το νερό στο τσάι και αφήστε το ως και 3΄ πριν το πιείτε. Φυσικά, ο χρόνος παρασκευής μπορεί να είναι λιγότερος, ανάλογα με το γούστο και τις προτιμήσεις σας.