Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    ΟΥΙΣΚΙ GLENFIDDICH 15 ΕΤΩΝ 700ml

    To Glenfiddich 15 Y.O. single malt ωριμάζει μέχρι να αποκτήσει την ξεχωριστή γεύση του για τουλάχιστον 15 χρόνια σε 3 διαφορετικά είδη δρύινων βαρελιών: βαρέλια στα οποία έχει ωριμάσει sherry, παραδοσιακά βαρέλια στα οποία έχει ωριμάσει bourbon και νέα δρύινα βαρέλια που χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά. Η ανάμιξη των Single Malt από τους τρεις αυτούς τύπους βαρελιών γίνεται στο ειδικό, μεγάλο, χειροποίητο βαρέλι Solera, με μια μοναδική τεχνοτροπία που το διατηρεί συνεχώς μισογεμάτο. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με μια σύντομη ωρίμανση σε μικρότερα βαρέλια πριν την εμφιάλωση. Κομψό άρωμα που θυμίζει sherry, με ώριμα εσπεριδοειδή και διακριτικές νότες καπνού. Στο στόμα είναι μέτριο με κυρίαρχη τη σταφίδα και τα γλυκά μπαχαρικά, ενώ η επίγευση κυριολεκτικά κατακλύζεται από ζαχαρωμένα φρούτα.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.222.8628
    Κωδικός Κατασκευαστή: 5010327325125
    Ανάλυση Τιμής: 72.89 € /Λίτρο
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €61,50
    €51,02
    i h

    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 1
    Ποσότητα 700ml
    Είδος Ποτού Ουίσκι
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος