Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    ΟΥΙΣΚΙ JACK DANIELS HONEY 700ml

    Πρόκειται για το παλαιότερο αποστακτήριο ουίσκι στις ΗΠΑ, καθώς λειτουργεί στο Τενεσί από το 1866. Μυστικό της επιτυχίας του αποτελεί το αναβλύζουν νερό από την πηγή που βρίσκεται μέσα σε μια σπηλιά στο Hallow και του προσδίδει μια μόνιμη θερμοκρασία 56 βαθμών και το απαλλάσσει από το σίδηρο. Ο Jack Daniel, πρωτοπόρος δημιουργός του θρυλικού no7, πρωτοστάτησε από το 1904 σε διεθνείς διαγωνισμούς, αποσπώντας σημαντικά βραβεία και έμεινε στην ιστορία. Στην είσοδο της σπηλιάς υπάρχει η προτομή του.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.220.328
    Κωδικός Κατασκευαστή: 5099873001370
    Ανάλυση Τιμής: 41.11 € / Λίτρο
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €34,69
    €28,78
    i h

    Εξαιρετικά δημοφιλής σε Αγγλία και Αμερική αυτή η εμφιάλωση του Jack Daniel’s με ένα πικάντικο λικέρ με βάση το μέλι. Χαρακτηρίζεται από όμορφα αρώματα μπαχαρικών και αποξηραμένων λουλουδιών και πίνεται σκέτο με πάγο, σε κοκτέιλ, ακόμα και μαζί με καφέ.

    Αλκοολικός βαθμός: 35%

    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 1
    Ποσότητα 700ml
    Είδος Ποτού Λικερ
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος