Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    ΡΟΥΜΙ HAVANA CLUB ANEJO 7 ΕΤΩΝ 700ml

    Το Havana Club, είναι το κλασσικό κουβανέζικο ρούμι με παλαίωση 7 ετών σε λευκά δρύινα βαρέλια. Χαρακτηρίζεται από το σκούρο του χρώμα και την πλούσια γεύση που συνδυάζονται με τα αρώματα δαμάσκηνου και καμένης ζάχαρης. Το αποτέλεσμα είναι ένα γεμάτο σώμα με νότες από μέλι, βανίλια, σοκολάτα, κακάο, γλυκό καπνό και ξηρούς καρπούς.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.222.9610
    Κωδικός Κατασκευαστή: 8501110080439
    Ανάλυση Τιμής: 39.08 € /Λίτρο
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €32,39
    €27,35
    i h
    Το Havana Club Anejo 7 Anos είναι ένα καλαίσθητο και εξαιρετικά πλούσιο ρούμι. Πλούσια, απολαυστική μεταξένια εισαγωγή που οδηγεί σε ισορροπημένο αλλά και εξαιρετικά σύνθετο ουρανίσκο έντονων και φίνων γεύσεων κακάο, βανίλιας, ζαχαροκάλαμου, κάστανου και καραμελωμένων τροπικών φρούτων ενισχυμένων με σταθερό, απαλό βελανίδι και πλούσιο καφέ μπαχάρι.
    Το Havana Club Anejo 7 Anos μπορεί κανείς να το απολαύσει σκέτο, αν και η πολυπλοκότητα του αρώματος εμφανίζεται με την πρόσθεση πάγου ή όταν αφεθεί να "αναπνεύσει" για λίγα λεπτά στο ποτήρι. Εναλλακτικά, μπορεί να σερβιρισθεί σε ένα πραγματικά πλούσιο Cuba Libre ή σε άλλα premium cocktails.

    Αλκοολικός βαθμός: 40%

    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 1
    Ποσότητα 700ml
    Είδος Ποτού Ρούμι
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος