Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    VILLA JOLANDA PROSECCO EXTRA DRY 200ml

    Το Οινοποιείο Ιδρύθηκε στις αρχές του 1958 από τους αδελφούς Santero, Leopoldo, Renzo, Aldo και Adelio. Βρίσκεται στην καρδιά μιας αμπελουργικής περιοχής, σε μια γωνιά του Piemonte μεταξύ Langhe και Monferrato. Μια ιστορία που εκτείνεται μισό αιώνα, που χαρακτηρίζεται από το πάθος για τον αμπελώνα, την εξειδικευμένη διαχείριση της οινοποίησης και την αγάπη για το κρασί και τον αφρώδη οίνο. Το Οινοποιείο δεν επεξεργάζεται μόνο τα σταφύλια που καλλιεργούνται στα 5 αγροκτήματα του Santero, αλλά και τα σταφύλια από περισσότερους από τριακόσιους ντόπιους αμπελουργούς. Ένα Οινοποιείο που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο να “παντρεύει” την καινοτομία και την τεχνολογία, με την παράδοση και το μεράκι.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.223.4679
    Κωδικός Κατασκευαστή: 8004385030678
    Ανάλυση Τιμής: 16.29 € /Λίτρο
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €3,67
    €3,12
    i h
    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 1
    Με Αλκοόλ Ναι
    Κρασί Λευκό
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος