Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    CATSAN ΑΜΜΟΣ ΥΓIEIΝΗΣ 9L

    Άμμος υγιεινής από ασβέστη και χαλαζία, για την τουαλέτα της γάτας σας. Οι ειδικοί κόκκοι ορυκτών με λεπτούς πόρους παγιδεύουν βακτήρια και δυσάρεστες οσμές, ενώ δεν δημιουργεί σκόνη, κατά 99,7%. Παρασκευάζεται από 100% φυσική χαλαζιακή άμμο και ασβέστη, και έχει λαμπερό λευκό χρώμα που δίνει μια άκρως υγιεινή εμφάνιση, αλλά βοηθά επίσης στον εντοπισμό τυχόν αλλαγών στο χρώμα των ούρων της γάτας που μπορεί να υποδηλώνουν προβλήματα υγείας. Κάθε κόκκος περιέχει χιλιάδες μικροπόρους που λειτουργούν σαν σφουγγάρι, απορροφώντας μεγάλες ποσότητες υγρού. Οι κόκκοι επεξεργάζονται με ένα διάλυμα ψεκασμού ορυκτού άλατος που μεγιστοποιεί τον έλεγχο της οσμής και μειώνει τον σχηματισμό αμμωνίας πάνω από 97%.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.223.6692
    Κωδικός Κατασκευαστή: 4008429130359
    Ανάλυση Τιμής: 0.86 € /Λίτρο
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €8,48
    €6,62
    i h
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος