Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    DOVE ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ROLL ON 48h 50ml - (BEAUTY FINISH)

    Εμπλουτισμένο με 1/4 ενυδατική κρέμα, το αντιιδρωτικό αποσμητικό Beauty Finish αφήνει τις μασχάλες πιο απαλές και περιποιημένες.
    Παρέχει 48ωρη αντιιδρωτική προστασία.
    Περιέχει 1/4 ενυδατική κρέμα για λείες και απαλές μασχάλες.
    Νέα και βελτιωμένη σύνθεση.
    Φροντίζει το δέρμα όπως ποτέ ξανά.
    Εφαρμόζεται εύκολα στις μασχάλες.
    Κομψό, άρωμα λουλουδιών.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.223.5299
    Κωδικός Κατασκευαστή: Τ861638
    Ανάλυση Τιμής: 54.87 € /Λίτρο
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €3,18
    €2,52
    i h

    Καθαρισμός, τόνωση, ενυδάτωση – η πλειονότητα από εμάς ακολουθούμε  μία παρόμοια ρουτίνα περιποίησης προσώπου. Είναι μέρος της καθημερινής  μας ρουτίνας που τη θεωρούμε δεδομένη. Γιατί λοιπόν, δε δείχνουμε τον  ίδιο σεβασμό και στις μασχάλες μας;

    Θέλετε να μάθετε πώς θα αποκτήσετε απαλές μασχάλες; Φροντίζοντας τις  μασχάλες, το αποσμητικό roll on Beauty Finish είναι ένας εύκολος τρόπος  για να διατηρούνται απαλές, ενώ μειώνεται η εφίδρωση. Η νέα και  βελτιωμένη ήπια σύνθεση, με 1/4 ενυδατική κρέμα, διατηρεί τις μασχάλες πιο  απαλές και λείες, μειώνοντας τους ερεθισμούς που προκύπτουν από το  τακτικό ξύρισμα.

    Με 48ωρη αντιιδρωτική προστασία και κομψό άρωμα λουλουδιών, μπορείτε  να έχετε αυτοπεποίθηση χάρη στο αποσμητικό Dove που είναι εμπλουτισμένο  με μεταλλικά στοιχεία.

    Τέλειο για

    Τη φροντίδα της ευαίσθητης μασχάλης
    Θέλετε να μάθετε το μυστικό για να έχετε απαλές μασχάλες; Η νέα και  βελτιωμένη σύνθεση με ? ενυδατική κρέμα δεν προστατεύει μόνο, αλλά  φροντίζει και το δέρμα, αφήνοντάς το ακόμα πιο λείο και απαλό

    Προστασία διαρκείας
    Το αποσμητικό της Dove προσφέρει ό,τι απαιτείτε από το καλύτερο αποσμητικό, προστατεύοντάς σας για 48 ώρες

    Συστατικά

    Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil,  Steareth-2, Parfum, Steareth-20, Tocopheryl Acetate, Mica, Titanium  dioxide, Citric acid, Potassium lactate, Benzyl alcohol, Hexyl Cinnamal,  Linalool

    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 1
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος