Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    ΚΥΚΝΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑΣ 400ml - (LIGHT)

    Το τραχανότο είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό πιάτο που συχνά σερβίρεται ως σούπα ή συνοδευτικό. Φτιάχνεται από αλεύρι σίτου, γάλα και αυγά και έχει απαλή υφή σαν χυλοπίτες. Χειροποίητο από παραδοσιακές συνταγές, το Trahanoto είναι μια υγιεινή επιλογή για κάθε γεύμα. Είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες, φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, καθιστώντας το μια χορταστική και θρεπτική επιλογή. Περιέχει επίσης σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα που βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Επειδή είναι φτιαγμένο με μανιτάρια, αποκτά μια έξτρα αλμυρή γεύση και υφή. Το τραχανότο με μανιτάρια είναι εξαιρετικό ως συνοδευτικό σε πιάτα με κρέας ή ως νόστιμο ορεκτικό. Καλή όρεξη!
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.223.5023
    Κωδικός Κατασκευαστή: 00854
    Ανάλυση Τιμής: 6.84 € / Λίτρο
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €3,18
    €2,52
    i h

    Υλικά

    Σιμιγδάλι σκληρού σίτου, ξινόγαλα, τυρί κρέμα (200 g ανά κιλό σιμιγδάλι), μείγμα αποξηραμένων μανιταριών, αφυδατωμένα λαχανικά], βούτυρο γάλακτος, Αλας.

    Υπεύθυνη εταιρεία:

    Vlaha SA, Κατουνίστρα & Εκκλησιαστικού Λυκείου 20300, Κορινθία Ελλάδα

    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 6
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος