Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    ΚΥΚΝΟΣ ΤΟΜΑΤΑ ΠΕΡΑΣΤΗ ΣΤΟ ΜΥΛΟ (ΓΥΑΛΙΝΗ ΦΙΑΛΗ) 700gr

    Προϊόν από διαλεγμένες ελληνικές τομάτες, που συλλέγονται την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους, για γεύση όσο πιο κοντά στη φυσική. Με άγρια υφή και ζωντανό κόκκινο χρώμα σαν να βγήκε μόλις από τον μύλο, χωρίς τους σπόρους και τις φλούδες για ένα δεμένο μαγειρικό αποτέλεσμα.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.221.6572
    Κωδικός Κατασκευαστή: 5201066018007
    Ανάλυση Τιμής: 2.7 € / Κιλό
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €2,10
    €1,64
    i h

    Τομάτα Περαστή στο Μύλο, ένα νέο διαφορετικό προϊόν με διαλεγμένες  ελληνικές τομάτες όσο πιο κοντά στη φυσική, που αποπνέει Παράδοση,  Αυθεντικότητα, Φυσικότητα, αίσθηση φρεσκάδας και ποιότητας, με ασύγκριτη  νοστιμιά και όλα τα θρεπτικά συστατικά της τομάτας! Ένα προϊόν τομάτας,  πολύ κοντά στην σπιτική τομάτα που έκανε η γιαγιά περαστή στον μύλο, με  άγρια υφή και ζωντανό κόκκινο χρώμα σαν να βγήκε μόλις από τον μύλο,  χωρίς τους σπόρους και τις φλούδες, δίνοντας ένα πιο ελαφρύ αποτέλεσμα,  κατάλληλο για όσους αντιμετωπίζουν γαστρεντερικά προβλήματα και για όσους  επιζητούν ένα πιο δεμένο μαγειρικό αποτέλεσμα. Ιδανικό για όλα τα  κοκκινιστά φαγητά, με δεμένη, βελούδινη αίσθηση και αξεπέραστη γεύση!

    Πλεονεκτήματα

    Στερεά  συστατικά 8% κατ' ελάχιστον                     

    Πλούσια Άγρια Υφή

    Χωρίς φλούδες και σπόρους

    Έντονο κόκκινο χρώμα

    Βελούδινη σπιτική  αίσθηση

    Δεμένο Μαγειρικό αποτέλεσμα

    Έντονο κόκκινο Χρώμα

    Βελούδινη Αίσθηση σπιτικής Τομάτας


    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 1
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος