Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    ΝΙΟΚΙ ΑΠΟ ΠΑΤΑΤΕΣ DE CECCO 500gr

    Νιόκι της εταιρίας De Cecco, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας! Η ακριβής προέλευση αυτού του δημοφιλούς ζυμαρικού είναι κάπως δύσκολο να καθοριστεί καθώς είναι κοντά στις ημέρες της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, αλλά ήταν σίγουρα δημοφιλής στην Ιταλία. Τα νιόκι είναι ένας τύπος ζυμαρικών που κόβονται σε τεμάχια κοντά στο μέγεθος ενός μικρού φελλού και συχνά σερβίρονται με πατάτες, σπανάκι, ρίκοτα, αυγά ή τυρί.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.223.3536
    Κωδικός Κατασκευαστή: Π4668
    Ανάλυση Τιμής: 8001250009999
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €2,31
    €1,90
    i h

    Συστατικά

    Πουρές πατάτας (νερό, επανυδατωμένες νιφάδες πατάτας, πατάτες,  γαλακτωματοποιητές: μονο & διγλυκερίδια λιπαρών οξέων,  αντιοξειδωτικό: ματαδισουλφικό νάτριο, φυσικά αρώματα), άμυλο πατάτας,  αλεύρι σίτου, αλεύρι ρυζιού, αλάτι, μπαχαρικά, ρυθμιστής οξύτητας:  γαλακτικό οξύ, συντηρητικό: σορβικό κάλιο. 

    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 12
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος