Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    ΝΟΥΝΟΥ ΦΥΤΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΒΡΩΜΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΖΑΧΑΡΗΣ 1lt

    Η οικογένεια ΝΟΥΝΟΥ μεγαλώνει με την νέα σειρά φυτικών ροφημάτων ΝΟΥΝΟΥ Φυτικό! Το δυνατό ξεκίνημα της μέρας σου γίνεται τώρα… και φυτικό, πάντα με την εγγύηση και τη φροντίδα ΝΟΥΝΟΥ! Το ΝΟΥΝΟΥ Φυτικό Βρώμη Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης παράγεται από επιλεγμένα αμύγδαλα υψηλής ποιότητας για να έχεις κάθε μέρα τη γεύση και τη θρεπτικότητα που αναζητάς. Γεμάτο υπέροχη γεύση και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, το ΝΟΥΝΟΥ Φυτικό Αμύγδαλο Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης είναι ιδανικό για σένα που ψάχνεις φυσικές προτάσεις και ποικιλία επιλογών για το πρωινό όλης της οικογένειας. Μπορείς να το απολαύσεις με δημητριακά, μόνο του, στον καφέ ή στα smoothies. To NOYNOY Φυτικό Αμύγδαλο Βρώμη Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης: - Είναι πηγή πρωτεΐνης - Είναι πλούσιο σε ασβέστιο - Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Β2, Β12 & D - Δεν περιέχει χρωστικές & συντηρητικά - Δεν περιέχει λακτόζη - Είναι κατάλληλο για vegans και περιόδους νηστείας Και σε οικολογική συσκευασία φτιαγμένη κατά 86% από ανανεώσιμες φυτικές πηγές!
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.223.5140
    Κωδικός Κατασκευαστή: 807311
    Ανάλυση Τιμής: 2.6 € / Λίτρο
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €3,09
    €2,60
    i h

    Συστατικά

    Νερό,  βρώμη (10%), πρωτεΐνη μπιζελιού, ηλιέλαιο, άλατα ασβεστίου  ορθοφωσφορικού οξέος, θαλασσινό αλάτι, ρυθμιστής οξύτητας (φωσφορικό  κάλιο), σταθεροποιητής (κόμμι τζελάν), φυσικές αρωματικές ύλες,  βιταμίνες: Β2, Β12 & D.Ενδέχεται να περιέχει ίχνη σόγιας ή ξηρών καρπών.

    Αλλεργιογόνα

    Αμύγδαλο, σόγια, ξηροί καρποί

    Οδηγίες Χρήσης/Αποθήκευσης

    Για μέγιστη απόλαυση προτείνεται να αποθηκεύεται και να διακινείται σε συνθήκες ψυγείου στους 2-6°C. Έτοιμο προς κατανάλωση

    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 6
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος