Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    ΡΟΥΜΙ ZACAPA 23 ΕΤΩΝ 700ml

    Εκπληκτικό ρούμι από τη Γουατεμάλα για το οποίο χρησιμοποιείται ο συμπυκνωμένος χυμός που βγαίνει από την πρώτη πίεση του ζαχαροκάλαμου και αποστάζεται σε μονή αποστακτική στήλη, επικαλυμμένη με χαλκό, που προσδίδει ακόμα περισσότερο αρωματικό πλούτο.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.222.6579
    Κωδικός Κατασκευαστή: 7401005008580
    Ανάλυση Τιμής: 70.24 € /Λίτρο
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €58,22
    €49,17
    i h

    To Ron Zacapa 23 είναι ένα βραβευμένο ρούμι από τη Γουατεμάλα, που δημιουργήθηκε για να γιορτάσει την ίδρυση της πόλης Zacapa.

    Αποτελεί μείγμα από ρούμι που έχει αποσταχθεί μόνο από το πιο γλυκό μέλι ζαχαροκάλαμου και έχει ωριμάσει για 6 έως 23 χρόνια με τη διαδικασία της Sistema Solera- βαρέλια δηλαδή, στα οποία έχουν προηγουμένως φιλοξενηθεί αμερικάνικα ουίσκι, sherry και το κρασί Pedro Ximenez. Έχει κεχριμπαρένιο χρώμα & αρώματα καραμελωμένων φρούτων, μπαχαρικών, μελιού & κακάο. Μπορείτε να το απολαύσετε με λίγο πάγο, παρέα με πικρή σοκολάτα, αποξηραμένα φρούτα ή ξηρούς καρπούς.

    Αλκοολικός βαθμός: 40%

    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 1
    Ποσότητα 700ml
    Είδος Ποτού Ρούμι
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος