Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας. 

    TRESEMME ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΜΑΛΛΙΑ (1+1 ΔΩΡΟ)400ml

    Σαμπουάν Botanique με καρύδα για την ενυδάτωση των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών. Η σειρά TRESemme Botanique φέρνει τη δύναμη της φύσης και της επαγγελματικής ειδίκευσης στα δάχτυλα σου. Η συγκεκριμένη σειρά περιλαμβάνει ένα σαμπουάν και conditioner για απαλό καθαρισμό και θρέψη χωρίς βάρος, καθώς επίσης και προϊόντα syling για φυσικό αποτέλεσμα και κράτημα.
    Διαθεσιμότητα Καταστημάτων
    M. Αλεξάνδρου 45 Αμπελόκηποι
    Κεντρική Αποθήκη (Σίνδος)
    Παπάγου 103 Εύοσμος
    Διαβάστε με ΠροσοχήH Διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς και είναι ενδεικτική του αποθέματος το οποίο υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων μας. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι δεσμευτική και δεν πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δεσμεύσει την ποσότητα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την τυχόν ταλαιπωρία που θα υποβληθείτε.
    Κωδικός προϊόντος: 09.222.8736
    Κωδικός Κατασκευαστή: 8720182000989
    Ανάλυση Τιμής: 8720182000989
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο για παραγγελία online
    Τιμή Λιανικής: €6,06
    €5,16
    i h
    Συστατικά
    Aqua,  Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium chloride, Aloe  Barbadensis Leaf Juice Powder, Citric acid, Cocos Nucifera Fruit  Extract, Cocos Nucifera Oil, Disodium EDTA, Glycerin, Isopropyl alcohol,  Lactic acid, Parfum, Pentylene Glycol, Polyquaternium-10, PPG-12,  Propylene glycol, Sine Adipe Lac, Sodium acetate, Sodium benzoate,  Sodium hydroxide, Coumarin, Linalool.
    Συνθήκες διατήρησης η χρήσης
    1. Εφαρμόζετε σε βρεγμένα μαλλιά, δημιουργήστε αφρό και κάντε μασάζ στα μαλλιά και το τριχωτό.  2. Αφού αφροποιήσετε αρκετά, ξεβγάλτε καλά.
    Προδιαγραφές προϊόντων
    Τεμάχια στο κιβώτιο 6
    0.0 0
    Νέο σχόλιο Close
    • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
    *
    *
    • Κακή
    • Άριστη
    *
    *
    *
    Ετικέτες προϊόντος