Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Σημαντική ενημέρωση ! Οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι πλέον διαφορετικές (πιο οικονομικές) απο τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας.
Οδηγίες Μαγειρέματος
Ξεπλένουμε πολύ καλά με κρύο νερό μία κούπα ρύζι για να φύγει το άμυλο και να γίνει το ρύζι σπυρωτό.
Η αναλογία νερού - ρυζιού είναι 1 μέρος ρύζι και 1,5 μέρη νερό.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Σιγοβράζουμε για 15 λεπτά μέχρι να απορροφήσει τα υγρά του.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε με το καπάκι για άλλα 2-3 λεπτά.